Hälsodag

hälsaföralla

HÄLSODAG – För din kropp, sinne och själ

Ge din hälsa en bra start på det här året!
Vill du få mer energi, en mage som fungerar, känna glädje, ha en vikt du är nöjd med, vara pigg och orka mer? Kanske känner du att det är dags för en förändring. Vill du bli motiverad, inspirerad, få goda kostvanor och kunskap om hur du kan må ditt allra bästa? Med enkla verktyg får du vägledning till ditt bästa jag med hjälp av en erfaren och välutbildad hälsocoach.

I hälsodagen ingår:

• Frukostbuffé
• Föreläsning Kost & hälsa
• Föreläsning Hormonhälsa & Medveten andning
• Lunch m. kaffe
• Yoga
• Em. fika
• Avslutning

Kl.9:00-16:00

Pris
TBD kr

Datum:

Anmälan:
Antalet platser är begränsade. Anmäl dig därför redan idag!
Anmälan sker till:
Hälsodagsavgiften betalas in på bankgiro (anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning, du kan dock överlåta din betalda plats till någon annan). Vänligen meddela om specialkost eller allergier.

Medicinsk Yoga
Med hjälp av din kropp lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Du behöver inte vara vig eller stark för att kunna utföra medicinsk yoga, allt du behöver är att lyssna in din kropp och anpassa rörelsen efter din dagsform. Det räcker om du har mjuk klädsel.

Mat för din hälsa
Lär dig grunderna och ta del av den senaste kunskapen kring hur hjärnan och kroppen fungerar samt hur du kan leva frisk längre. Att gå ned i vikt handlar inte om att bestämma sig, ha karaktär, disciplin eller en vilja av stål utan det handlar om hur olika mat påverkar oss. Med hjälp av enkla verktyg kan du komma tillrätta med din vikt och hälsa och skapa en balanserad livsstil. Kostråden baseras på en evolutionär grund, näringsfysiologi och modern forskning.

Hormonhälsa och Medveten andning
Vad stress gör med kroppen och hur du hanterar den. Idag lever vi människor som superhjältar, men vi har inte uppdaterat vår hjärna sedan stenåldern. Få kunskap om vad stress är, hur den påverkar din kropp och få enkla verktyg i hur du kan ta kontroll och hantera stressen. Lär dig grunderna om hur våra hormoner och signalsubstanser samverkar och du kan må ännu bättre.


Hotell

Här kan du bo på det mysiga och personliga hotellet som ligger i en lugn och naturnära miljö, perfekt för en hälsohelg.

Hotellet erbjuder behagligt boende i komfortabla, stora rum i en lugn och mysig miljö med god personlig service. Du kommer att bli serverad god, hälsosam, mättande mat i linje med bra mat för din hälsa. Det bjuds på en välkomponerad meny med väl utvalda råvaror som blir en härlig matupplevelse.