Välkommen till Hälsoweekend

HÄLSOWEEKEND I ÖSTERGÖTLAND – För din kropp, sinne och själ

Ge din hälsa en bra start på det här året!
Vill du få mer energi, en mage som fungerar, känna glädje, ha en vikt du är nöjd med, vara pigg och orka mer? Kanske känner du att det är dags för en förändring. Vill du bli motiverad, inspirerad, få goda kostvanor och kunskap om hur du kan nå ditt bästa jag? Med enkla verktyg får du vägledning till ditt bästa jag med hjälp av en erfaren och välutbildad hälsocoach.

Vi erbjuder:
Hälsoweekend: Här kan du få möjligheten att få återhämta dig ifrån vardagsstressen, äta god, mättande, nyttig och hälsosam mat som ligger i linje med vad vi kommer att föreläsa om. Den här helgen ingår Avslappning, Yoga, föreläsningar om Mat för din hälsa, Medveten andning och Hormonbalans. Vi kommer att prata lite om stress, trötthet, viktproblem, utmattning, värk, hormonobalanser och hur man kan komma till rätta med sina bekymmer. Ta med dina vänner eller partner.

Hälsodagar: Det här är ett kortare alternativ för dig som vill göra fler saker på helgen. Vi börjar dagen med lite föreläsningar om mat och hälsa, det kommer att bjudas på god, mättande, nyttig och hälsosam mat som ligger i linje med vad vi kommer att föreläsa om. Vi pratar om mat för din hälsa, viktproblem, medveten andning, värk, hormonhälsa, utmattning. Innan dagen är slut får du medicinsk yoga.

Hotell
Här kan du bo på det mysiga och personliga hotellet som ligger i en lugn och naturnära miljö, perfekt för en hälsohelg.

Hotellet erbjuder behagligt boende i komfortabla, stora rum i en lugn och mysig miljö med god personlig service. Du kommer att bli serverad god, hälsosam, mättande mat i linje med bra mat för din hälsa. Det bjuds på en välkomponerad meny med väl utvalda råvaror som blir en härlig matupplevelse.

Anmälan:
Antalet platser är begränsade. Anmäl dig därför redan idag!
Anmälan sker till

Vår hälsocoach arbetar med friskvård, hälsa & livsstil

Eva-Lotta Ryd

Eva-Lotta Ryd är certifierad funktionsmedicinsk terapeut, hormonterapeut och andningsinstruktör och arbetar med funktionsmedicinsk kost- och näringsoptimering. Hon brinner för kost, hälsa och vetenskap baserad på en holistisk evolutionär grund.