halsoweekend.se

Denna domännamn är till salu. halsoweekend.se
Även facebooksidan  www.facebook.com/halsoweekend ingår i priset.

Pris för detta är 15 000:- inkl moms

Maila intresseanmälan till info@halsoweekend.se

HÄLSOWEEKEND I MJÖLBY, ÖSTERGÖTLAND 2016 – För din kropp, sinne och själ

Ge din hälsa en bra start på det här året!
Vill du få mer energi, en mage som fungerar, känna glädje, ha en vikt du är nöjd med, vara pigg och orka mer? Kanske känner du att det är dags för en förändring. Vill du bli motiverad, inspirerad, få goda kostvanor och kunskap om hur du kan nå ditt bästa jag? Med enkla verktyg får du vägledning till ditt bästa jag med hjälp av två erfarna och välutbildade hälsocoacher.

Vi erbjuder:
Hälsoweekend: Här kan du få möjligheten att få återhämta dig ifrån vardagsstressen, äta god, mättande, nyttig och hälsosam mat inkl. en 3-rätters middag på kvällen, som ligger i linje med vad vi kommer att föreläsa om. Den här helgen ingår Avslappningsmassage, Medicinsk Yoga, föreläsningar om Mat för din hälsa, Medveten andning och Hormonbalans. Vi kommer att prata lite om stress, trötthet, viktproblem, utmattning, värk, hormonobalanser och hur man kan komma till rätta med sina bekymmer. Ta med dina vänner eller partner. Läs mer om vad som ingår och hur du anmäler dig här.

Hälsodagar: Det här är ett kortare alternativ för dig som vill göra fler saker på helgen. Vi börjar dagen med lite föreläsningar om mat och hälsa, det kommer att bjudas på god, mättande, nyttig och hälsosam mat som ligger i linje med vad vi kommer att föreläsa om. Vi pratar om mat för din hälsa, viktproblem, medveten andning, värk, hormonhälsa, utmattning. Innan dagen är slut får du medicinsk yoga. Läs mer om vad som ingår och hur du anmäler dig här.

Hotell Miskarp i Mjölby
Här kan du bo på det mysiga och personliga hotellet som ligger i en lugn och naturnära miljö, perfekt för en hälsohelg.
Hotell Miskarp är ett privatägt 3- stjärnigt hotell, intill Mjölby Golfklubbs bana, bara 2 min. från E4:an. Hotellet erbjuder behagligt boende i komfortabla, stora rum i en lugn och mysig miljö med god personlig service. Du kommer att bli serverad god, hälsosam, mättande mat i linje med bra mat för din hälsa. Det bjuds på en välkomponerad meny med väl utvalda råvaror som blir en härlig matupplevelse.

Anmälan:
Antalet platser är begränsade. Anmäl dig därför redan idag!
Anmälan sker till Hotell Miskarp 0142-803 50, info@hotellmiskarp.se

Våra hälsocoacher arbetar med friskvård, hälsa & livsstil

Eva-Lotta Ryd

Eva-Lotta är utbildad kostrådgivare med goda kunskaper inom nutrition, hon är utbildad andningsinstruktör och har studerat hormonhälsa. Hon brinner för kost, hälsa, vetenskap, baserad på en holistisk evolutionärgrund. Eva-Lotta har tidigare arbetat som Teknisk support ingenjör på ett internationellt medicintekniskt företag inom Neuroscience som levererar innovativa kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan, som förbättrar, förlänger och räddar patienters liv. Eva-Lotta är en uppskattad utbildare och föreläsare som nu ägnar tiden åt att driva sitt eget företag där hon har kostrådgivning, kurser, föreläsningar, hormonhälsa och medveten andning. Motto: ”Riktig mat håller dig frisk”.

Eva-Lotta är en av Kostrådgivarna som ingår i ett stort nätverk med andra kostrådgivare med goda kunskaper om näringslära, näringsfysiologi och naturlig artegen kost i Skandinavien.

Mina hemsidor:
www.evalottautbildningar.se Huvudsida (om mig och mina tjänster)
www.matforbarn.se Blogg (Mat för barn, hälsa, recept och skolmatsfrågor)
www.evalotta.info Blogg (Om sjukdomar, cancer, naturlig mat, livsstil, recept och hälsa)
www.halsoweekend.se Hälsohelger och hälsodagar
www.evalotta.vitamera.seKosttillskott av högkvalitet från Holistic
(biotillgängligt, GMO-fritt, glutenfri, ekologiskt och svenskt så långt det är möjligt med så få tillsatser som möjligt)

Facebook sidor:
www.facebook.com/matforbarn
 Nyhetsflöde tips (om mat för barn och hälsa)

www.facebook.com/kostradgivare Nyhetsflöde tips (om vetenskap, kost och hälsa)

YouTube kanal:
Eva-Lotta Ryd t.ex. Historieätarna, Landet brunsås, mat & hälsa, vetenskap, forskningsfusk, cancer, eko, GMO och smör reklam mm (ca 900 prenumeranter, ca 500 000 visn.)


Kerstin Björkegren

Kerstin är instruktör i medicinsk yoga, friskvårdskonsult och massageterapeut och driver sitt eget företag Kropps & Muskelharmonin. Hon erbjuder förebyggande friskvårdstjänster såsom massage, medicinsk yoga/kundalini, “Kom i form” och olika “MåBra”-teman samt försäljning av produkter för ett ökat välmående. Kerstin är känd för att arrangera “MåBra”-resor till Spanien med fokus på kropp, sinne och själ. Hon har tidigare arbetat inom vården och med friskvård inom Östergötlands idrottsförbund och på fritiden har hon haft kurser i linedance, yoga och må-bra-gympa. Motto: “Du har bara en kropp och den ska räcka livet ut, vårda den väl”.

Kerstin är av branschrådet Svensk Massage Certifierade Massageterapeut och medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Mina hemsidor:
www.kerstinbjorkegren.se